Charlie Sheen ulos hittisarjasta – seuraaja jo valittu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihdeongelmiensa kanssa runsaasti kohua viime viikkoina aiheuttanut näyttelijä Charlie Sheen yrittää parhaillaan pyristellä ulos itse aiheuttamastaan sotkusta uhkailemalla ja haastamalla oikeuteen työnantajiaan.

Miehen puolikkaat -televisiosarjan loppukausi peruttiin Sheenin sekoilujen takia, mutta nyt hän on antanut puhtaat näytteet verikokeesta. Se ei enää hänen tilannettaan televisiosarjassa pelasta, sillä lehtitietojen mukaan tuotantoyhtiö on jo valinnut hänelle seuraajan. Kaksi miljoonaa dollaria jaksolta saanutta Sheeniä ei siis todennäköisesti enää ruudussa nähdä.

Nimettömät lähteet CBS-kanavan sisällä kertoivat E! Onlinelle, että Sheenin tilalle on tulossa suosikkisarjan seuraavalla tuotantokaudella näyttelijä John Stamos. Yhtiö yrittää pelastaa sarjasta mitä pelastettavissa on, kun samaan aikaan Sheeniä lukuunottamatta kaikki ovat sitä mieltä että häntä ei sarjassa enää nähdä. Tilanne kuitenkin elää tällä hetkellä hyvin nopeasti.