Charlie Sheenin sikailut olivat liikaa – tiedottaja jätti uppoavan laivan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime päivinä tiiviisti yhden miehen taistelua tuotantoyhtiötä, televisiokanavaa ja lähes koko muuta Hollywoodia vastaan. Päihdesekoilujensa takia pulaan joutunut Charlie Sheen yrittää nimittäin parhaillaan aiheuttaa tuotantoyhtiölleen ja televisiosarjalleen mahdollisimman paljon ongelmia.

Tähän mennessä Sheenin tiedottaja Stan Rosenfield on yrittänyt parhaansa mukaan pitää huolta suojatistaan ja hänestä kirjoitetuista lehtijutuista. Nyt Sheenin touhu on kuitenkin mennyt jo hänenkin mielestään liian pitkälle, sillä tiedottaja on nostanut kätensä pystyyn ja ilmoittanut eroavansa tehtävästään.

– Työskentelin Charlie Sheenin kanssa pitkään ja välitän hänestä todella paljon. Kuitenkin tällaisena aikana minun on mahdoton työskennellä tehokkaasti, joten olen päättänyt kunniakkaasti jättää eroilmoitukseni, Stan Rosenfield kirjoitti tiedotteessaan.

Rosenfieldin viimeisenä työtehtävänä Sheenin kanssa oli oikaista lehtiin saakka päätynyt väite siitä, että hänen suojattinsa olisi jättäytynyt vapaaehtoisesti eläkkeelle näyttelemisestä. Tuoreimpien käänteiden valossa Charle Sheen näyttää joutuvan eläkkeelle joka tapauksessa.