Hittituottaja kuoli syöpään 49-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodia on jälleen kohdannut ikävä suru-uutinen, kun ohjaaja-tuottaja Gary Winick on kuollut. Hän menehtyi syöpään vain 49-vuotiaana New Yorkissa. Winickin tiedottaja ja manageri vahvistivat tapahtuneen eilen.

Lukuisten hittisarjojen ja elokuvien ohjaajana ja tuottajana vuosien varrella kunnostautunut Gary Winick ohjasi vuonna 2006 Charlotte’s Web -elokuvan, jonka pääosassa oli Dakota Fanning. Vielä aivan äskettäin hänen kädenjälkeään nähtiin elokuvassa Rakkauskirjeitä Julialle, jonka pääosaa esitti Amanda Seyfried.

Muita hänen tunnettuja elokuviaan ovat muiden muassa 13 ja risat sekä Sam The Man. Niistä ensin mainittu oli aikoinaan hitti elokuvateattereissa. Aiemmin Gary Winick on tuottanut televisiossa muiden muassa Lipstick Jungle ja Ruma Betty -hittisarjoja.