Jessica Bielin kaula-aukko tyrmäsi Oscar-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Sunnuntaina Justin Timberlake juhli Oscar-gaalassa, mutta Jessica Biel keskittyi enemmänkin jatkobileisiin. Hänet kuvattiin nimittäin Vanity Fairin julkkisjatkoilla pukeutuneena näyttävään beigeen asuun, jonka kaula-aukkoon ei oltu käytetty ainakaan yhtään liikaa kangasta. Katso kuvat tästä. Katso uudet kuvat tästä.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.