Kate Winslet on nykyisin todellinen kissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt Kate Winslet yllättää harvinaisen näyttävissä kuvissa, sillä häntä ei ole viime vuosina juuri mallikuvissa nähty. Tällä kertaa vaalea näyttelijäkaunotar poseeraa Glamour-lehden sensuelleissa kuvissa ja paljastaa hieman säärtään ja reittään.

Taannoin Winslet erosi miesystävästään huippumalli Louis Dowlerista, koska suhde ei hänen mukaansa toiminut tarpeeksi hyvin. Sitä ennen Winslet oli eronnut elokuvaohjaaja Sam Mendesistä. Nyt kaunotar aikoo keskittyä uraansa ja lapsiinsa.