Povipommi raottaa elämäänsä Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kohutuin julkkis, povipommi Katie Price, palaa kotimaisiin televisioruutuihin. Jordan: Povipommin päiväkirja -realitysarjan uudella tuotantokaudella seurataan Katien elämää avioeron jälkeen.

Superjulkkiksen villiä sinkkuelämää seurataan Subilla sunnuntaisin 3. huhtikuuta alkaen. Jordan: Povipommin päiväkirja -sarjan uudella kaudella hypätään Katie Pricen, eli Jordanin, arkeen suuren muutoksen jälkeen.

Vauhtia ja yllätyksiä riittää, kun Jordan yrittää yhdistää eron jälkeen mallin, bisnesnaisen ja yksinhuoltajaäidin roolit. Sarjan kuvausten jälkeen hän on ehtinyt tosielämässä jo erota uudelleen, mutta sarjassa käsitellään hänen edellistä avioeroaan. Katie nähdään sarjassa tarmokkaampana kuin koskaan.

– Olen eronnut Peteristä, avioero odottaa. Joten tervetuloa seuraamaan matkaani itsenäisenä naisena, Katie julistaa ensijaksossa.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään myös aikoinaan suurta kohua aihuttanut kännisekoilu, jossa Katie tanssi ravintolan pöydällä ja vikitteli suurin piirtein kaikkia kaksilahkeisia.

– Olen sinkku! Mitä minun muka pitäisi tehdä, istua kotona tuijottamassa neljää seinää? kaunotar hämmästelee.

Sinkkuäidin elämä ei ole kuitenkaan pelkkää juhlimista, vaan arkiaskareetkin on hoidettava. Mutta onneksi elämänpolkua ei tarvitse kulkea kauan yksin, sillä rinnalle ilmestyy nopeasti uusi mies, Alex Reid. Mutta Katien tuntien, ei tämäkään suhde ole pelkkää ruusuilla tanssimista.