Suomalainen heavybändi teki yllätysratkaisun: ”Parempi lopettaa nyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti popmusiikissa on siirrytty viimeksi kuluneiden parinkymmenen vuoden aikana kestosuosikeista niin sanottuihin kertakäyttöbändeihin, joita on runsaasti erityisesti popmusiikin saralla. Siten bändien hajoamiset ovat nykyisin jokaviikkoisia uutisia.

Nyt kuitenkin eräs pitkän uran tehneistä kotimaisista heavy-yhtyeistä on päättänyt iskeä hanskat tiskiin ja lopettaa toimintansa. Kyseessä suurelle yleisölle varsin tuntematon on Machine Men, joka sai kuitenkin saanut omassa genressään suuren suosion vuosien varrella. Albumilistalle yhtye nousi vuonna 2007. Yhtye kertoi faneilleen ikävän uutisen verkkosivuillaan.

– Machine Men on elänyt hiljaiseloa jo yli kaksi vuotta, joiden aikana olemme käyneet läpi paljon muutoksia. Olemme miettineet myös bändin tulevaisuutta. Kun katsomme tulevaisuuteen, näemme valitettavasti liian monta liikkuvaa osaa, joita on mahdoton laittaa paikoilleen, yhtye kertoi tiedotteessaan.

– Pitkien keskustelujen ja pohdintojen myötä olemme tulleet siihen tulokseen, että Machine Men -yhtyeen tarina päättyy tähän. On parempi lopettaa yhteisellä päätöksellä ja ilman katkeruutta, kuin lähteä tekemään väkisin uutta levyä, jota emme voisi tehdä täydellä sydämellä.