Erikoinen lento-onnettomuus – lentokone törmäsi autoon – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen autoilija sai toissapäivänä kokea kauhun hetkiä kaasutellessaan maantiellä Ford Focus -menopelillään, kun hän huomasi erikoista vastaantulevaa liikennettä. Kyseessä ei nimittäin ollut auto tai moottoripyörä, vaan lentokone.

Hetkeä aiemmin Cessna-pienkone oli saanut Alabaman ilmatilassa lievän moottorivian, ja koneen pilotti päätti tehdä varmuuden vuoksi hätälaskun maantielle tilanteen tarkistamista varten. Hän ei kuitenkaan huomannut kauempana tiellä lähestyvää henkilöautoa.

Lopulta paikalla nähtiin harvinaislaatuinen onnettomuus, jossa lentokone joutui nokkakolariin auton kanssa. Molemmat menopelit kärsivät merkittäviä vahinkoja. Rytäkästä selvittiin lievin henkilövahingoin, kun sekä lentokoneessa että autossa olleet saivat ruhjeita. Lentokoneen kaksi matkustajaa sen sijaan selvisivät vammoitta.