Quentin Tarantino ”heitti kunnon lipat” Oscar-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas Quentin Tarantino lukeutuu maailman arvostetuimpien elokuvaoohjaajien joukkoon. Taannoin hän paistatteli parrasvaloissa Kunniattomat paskiaiset -elokuvansa merkeissä. Sunnuntaina hän oli viihdemaailman kerman kanssa juhlimassa Oscar-gaalassa.

Paparazzit ikuistivat ohjaajan poistumassa jatkobileistä, ja miehen tasapaino ei ainakaan ollut aivan parhaimmillaan. Juhlakunnosta ei ollut tietoa, mutta joka tapauksessa Tarantino otti kompuroidessaan hieman lähituntumaa asvalttiin.

Tarantinon suunnitelmissa on tehdä elokuvaversio aluksi kolmesta brittikirjailija Len Deightonin kirjasta, jotka ovat Berlin Game, Mexico Set ja London Match. Kylmän sodan aikakaudelle sijoittuvien tarinoiden pääosassa on salainen agentti nimeltä Bernard Sampson. Tarantino on erityisen kiinnostunut tarinoiden mielenkiintoisista henkilöhahmoista, joiden näyttelijöiksi hän on jo alustavasti kaavaillut brittitähtiä.