Ravintola myi rintamaidosta tehtyä jäätelöä – viranomaiset kielsivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jäätelöä on kautta aikojen tehty monenlaisista raaka-aineista, mutta rintamaito lienee yksi erikoisimmista makuvaihtoehdoista. Sellaista on kuitenkin myyty Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevassa The Icecreamists -ravintolassa The Baby Gaga -nimisenä tuotteena.

Nyt suunnitelmiin on tullut muutos, sillä viranomaiset ovat vaatineet alihankkijoita keskeyttämään raaka-aineiden toimittamisen ravintolaan terveysriskien takia. Terveysviranomaiset pelkäävät, että rintamaidon mukana voi levitä sairauksia, kuten hepatiittia ja muita viruksia.

Parhaillaan The Baby Gaga -jäätelöä testataan laboratoriossa, jossa sen turvallisuutta selvitetään, Telegraph uutisoi. Ravintoloitsija Matt O’Connorin mukaan rintamaidon luovuttajat valittiin samoilla kriteereillä kuin verenluovuttajat. Jäätelöä myytiin asiakkaille martini-laseista noin 17 euron hinnalla. Yrittäjän mukaan mikään laki ei estä rintamaidosta tehdyn jäätelön myymistä.