Tällaisia ovat Top Chef -tähden ravintolan jälkiruokaherkut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen saadaan tällä viikolla uusi julkkistähden isännöimä ravintola, mutta sen sijaintipaikkana ei yllättäen olekaan Helsinki, vaan Tampere. Kaupungin ydinkeskustaan Kehräsaareen avataan nimittäin pihviravintola Stefan’s Steakhouse.

Ravintolan tähti on Top Chef -realitysarjan amerikkalaisversiosta ympäri maailmaa tunnetuksi tullut tamperelaissyntyinen Stefan Richter. Ravintolan piti alunperin avata ovensa jo aiemmin, mutta rakennusluvissa ilmenneiden epäselvyyksien takia avajaiset venähtivät. Nyt kaikki on kuitenkin valmista.

Stefanilla on ravintola myös kaksi muuta ravintolaa Yhdysvalloissa, joten Tampereen ravintolassa häntä ei aivan päivittäin tulla tapaamaan. Stara käväisi jo etukäteen tutustumassa odotetun pihviravintolan antimiin. Alla nähdään pari otosta ruokalistan jälkiruoista. Ylempi on annos on muiden muassa kookosjäätelöstä ja ananaksesta rakennettu Pina Colada Baked Alaska.

stefans steakhouse

stefans steakhouse