Oscar-juhlien noloin asumoka – supertähti tajuttomaksi liian kireässä iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-illan Oscar-gaalan ja Vanity Fair -jatkobileiden satoa ruoditaan edelleen aktiivisesti viihdelehdissä. Nyt julkisuuteen on tullut tieto myös illan noloimmasta asumokasta. Dynastia-legenda Joan Collins kiidätettiin nimittäin sairaalaan suoraan jatkobileistä.

Välikohtaus tapahtui Sunset Tower -hotellissa järjestetyissä juhlissa iltakymmenen aikaan. Vanity Fairin juhliin jouduttiin kutsumaan ambulanssi, kun erittäin tiukkaan iltapukuun sonnustautuneen Joan Collinsin tajunnan taso alkoi yhtäkkiä laskea ja hän alkoi haukkoa henkeään. Hänet pantiin makaamaan Tower Barin sohvalle samalla kun ensihoitajia odotettiin paikalle.

Ensihoitajien saavuttua 77-vuotias Collins kuljetettiin hotellista takaoven kautta ambulanssiin. Seuraavana päivänä näyttelijälegenda kertoi New York Post -lehdelle, että syynä tajunnan menettämiseen oli liian kireä iltapuku.

– Totta puhuen minä tein väärän valinnan kun valitsin erittäin kireän iltapuvun. Hyvät uutiset ovat ne, että minä olen hyvässä kunnossa, Joan Collins kertoi lehdelle.