Aubrey O’Day rohkeassa mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija jaPlayboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Nyt povekas tyttöbändiläinen on riisunut kaiken televisio-ohjelmansa rohkeaan mainoskuvaan. Kaiken lisäksi hän ei ole kuvassa yksin, vaan mukana ovat julkkiskaunottaret Tiffany Paladine ja Stephanie Spiropoulos. Aubreyn realitysarja alkaa Yhdysvalloissa ensi maanantaina 7. maaliskuuta.

Aubrey O'day

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.