Suomalainen yritti myydä omaisuutensa – brittimies huutokauppaa nyt itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa medioissa on seurattu viime kuukausina lumenpudottajana työskennelleen nuoren miehen pyrkimyksiä myydä koko omaisuutensa kerralla ja muuttaa Thaimaahan. Suunnitelma on jo kariutunut, mutta nyt Britanniasta on löytynyt vielä erikoisempi tapaus.

45-vuotias työtön myyntimies David Wood huutokauppaa nimittäin itseään eBay-sivustolla. Hän kertoi Daily Star -lehdelle kirjoittaneensa kahden vuoden ajan noin 30 työhakemusta päivässä ilman että on saanut mistään töitä. Hän joutui pyytämään isältään lainaa pitääkseen asuntonsa.

Lopulta David Wood harkitsi itsemurhaa, jolloin hän päätti että tilanne vaatii uudenlaista lähestymistapaa. Hän päätti huutokaupata itsensä verkossa. Hän esittelee itsensä vuoden 1965 malliksi, jolla on motivaatiota ja halua. Pohjahinnaksi mies on määrittänyt noin 35.000 euroa.