Charlie Sheen menetti lapsensa – uhkasi leikata ex-vaimon pään irti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on parhaillaan uransa aallonpohjalla, eikä pinnalle pääsystä ole ainakaan vielä kovinkaan suuria odotuksia. Sen sijaan huumesekoilujen ja sekavien lausuntojen uskotaan vieneen häneltä myös mahdolliset tulevat työt. Nyt Sheeniä on kohdannut uusi takaisku.

Näyttelijä menetti nimittäin eilen lastensa huoltajuuden. Entinen vaimo Brooke Mueller teki tähdestä ensin oikeudessa lähestymiskieltovaatimuksen ja pian sen jälkeen viranomaiset hakivat lapset, Bobin ja Maxin, Sheenin kotoa.

Lasten äiti on parhaillaan vieroituksessa, mutta hänen äitinsä pitää lapsenlapsistaan huolta, Hollywood Reporter uutisoi. Oikeuden päätöksellä isä ei saa mennä 30 metriä lähemmäksi lapsiaan. Hakemuksessa Mueller kertoo pelkäävänsä, että Sheenillä on vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä. Brooke Mueller väittää ex-miehensä uhanneen leikata hänen päänsä irti ja postittaa sen tämän äidille.

Muutama päivä sitten tuotantoyhtiön kerrottiin valinneen korvaavan näyttelijän Sheenin tilalle Miehen puolikkaat -sarjan päätähdeksi. Hän on purkanut raivoaan tuotantoyhtiön johtoon ja hittisarjan luojaan sellaisella raivolla, että hänen ei uskota enää koskaan palaavan sarjan tähdeksi. Pari päivää sitten Charlie Sheen oli kertomassa tunnelmiaan ABC News -ohjelman haastattelussa. Sekavassa haastattelussa hän totesi muiden muassa ettei kadu juhlimistaan.

– Olen ylpeä siitä mitä olen luonut. Miksi en olisi? Paljastan ihmisille taikuutta, jotain sellaista mitä he eivät ilman minua voisi nähdä heidän tylsissä pikku elämissään. Minä annan sen heille. Vedin seitsemän gramman annoksia, koska niin minä juhlin. Minulla on vain yksi vauhti ja yksi vaihde, mene! Minä olen aina huumeissa, ja sen huumeen nimi on Charlie Sheen, Sheen vaahtosi.