Halle Berryn exä Eric Benet Suomeen huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertainen Grammy-ehdokas Eric Benet saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. Tämä lukuisista menestyshiteistään tunnettu artisti nähdään Helsingissä Apollo Live Clubilla yhdessä suuren live-yhtyeensä kanssa 20. huhtikuuta.

Eric Benet teki soolodebyyttinsä vuonna 1996 True To Myself -albuminsa myötä. Kolme vuotta myöhemmin julkaistiin A Day In The Life, joka sisälsi dueton Spend My Life With You yhdessä Tamian kanssa. Laulu nousi R&B-listojen ykköseksi ja saavutti suuren myyntisuosion.

Vuonna 2004 oli luvassa kolmas soololevy, Hurricane ja vuonna 2008 huippuarvostelut saanut albumi nimeltään Love & Life. Benetin musiikki on herkkää, sydämentäyteistä ja tunteikasta mutta samalla vahvaa ja rytmikästä soulahtavaa menomusiikkia. Benet oli vuosina 2001 – 2005 aviossa näyttelijä Halle Berryn kanssa.