Hiphop-festari Summer Up jälleen ensi kesänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kävijämäärältään Suomen suurin vuosittainen hiphop- & reggae-musiikkiin painottunut festivaali Summer Up -festivaali järjestetään ensi kesänä jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuma järjestetään perinteisesti heinäkuun toisena viikonloppuna, eli 8. – 9. heinäkuuta Lahden Mukkulan rannassa.

Suomen suurin hiphop-musiikin festivaali keräsi viime kesänä kahden päivän aikana yli 12.000 eri kävijää. Tänä kesänä Summer up odottaa vähintäänkin yhtä suurta suosiota ja ilmoittaa viralliseksi kävijätavoitteeksi 13.000 kävijää.

Summer Up lupaa ensi kesäksi kaikkien aikojen kotimaista hiphop-tapahtumaa, sillä festivaalista on tarkoitus tehdä yhä suurempi ja monipuolisempi kokonaisuus. Tarkoitus on tuoda lavalle kaikki kotimaan suosituimmat hiphop- ja reggae-tähdet kaikista eri alagenreistä sekä paljon uusia artisteja, yhteensä noin 30 eri esiintyjää.