MM-mitalien tulos: Hynynen menettää hiuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Hynynen on tullut tunnetuksi musiikillisten ansioidensa lisäksi myös näyttävästä ulkoisesta olemuksestaan. Nyt se tulee kuitenkin muuttumaan radikaalisti vanhan lupauksen lunastamisen seurauksena.

YLE Etelä-Karjalan haastattelussa Hynynen nimittäin kertoi ajavansa partansa, koska Matti Heikkinen hiihti Suomelle eilen maailmanmestaruuden 15 kilometrin perinteisessä hiihdossa. Rocktähti teki päätöksensä karvoituksensa ajamisesta vuonna 2001 Lahden traagisissa MM-kilpailuissa.

– Silloin päätin, että nyt saa tukka kasvaa, koska homma on lähtenyt ihan käsistä. Samana sunnuntaina kärähti Myllylä ja sitten alkoi kärähdellä muitakin hiihtäjiä ja se varmisti päätöstä, että karvat saa rehottaa siihen asti, kunnes Suomen kestävyysurheilu on jälleen entisessä loistossaan, Hynynen kertoi Yle Etelä-Karjalan haastattelussa.

Hän lupasi samalla ajaa myös hiuksensa mikäli mitaleja tulisi lisää.

– Jos mitaleja tulee lisää, niin tulen olemaan vakuuttavampi tällä omalla osastollani. Nyt lähtee parta, mutta jos mitaleja tulee lisää, kuten siellä hiihtäjät ovat uhonneet, niin sitten lähtee kyllä tukkakin, Hynynen uhosi.

Tänään Lähteenmäki ja Saarinen sitten hiihtivätkin hopeaa parisprintissä, joten Hynysen liehutukka on pian historiaa. Ennen lupauksensa lunastamista Hynynen odottaa vielä dopingtestien tuloksia.