Järkyttävät lähikuvat hakatusta Rihannasta julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna joutui helmikuussa 2009 rajun pahoinpitelyn uhriksi, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown hakkasi hänet autossaan keskellä Hollywoodia. Rihanna kiidätettiin sairaalaan ja Brown sai myöhemmin ankaran tuomion oikeudessa.

Viime viikolla pahoin hakatusta Rihannasta vuoti julkisuuteen uusia kuvia, ja Chris Brown vihjasi niiden olevan suunnattu torpedoimaan hänen uuden albuminsa julkaisua. Oli kuinka oli, nyt kuvat ovat joka tapauksessa verkossa osoittamassa kuinka silmittömästi Brown tyttöystäväänsä hakkasi.

Näissä järkyttävissä kuvissa nähdään kuinka Rihannan ylähuuli oli haljennut kasvoihin osuneiden nyrkiniskujen voimasta ja kuinka pahasti laulajan kasvot olivat muutenkin ruhjeilla ja mustelmilla. Kuvat on ikuistettu sairaalassa pian pahoinpitelyn jälkeen.