Lehti syytti narkomaaniksi – Katie Holmes vaatii 50 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katie Holmesin ura on viime aikoina ollut lähinnä laskusuunnassa. Tom Cruisen kanssa naimisiin vuonna 2006 mennyt Holmes on keskittynyt viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään ja pian viisi vuotta täyttävän Suri-tyttärensä kasvattamiseen.

Tammikuussa amerikkalainen Star-lehti julisti etusivullaan, että Katie Holmes on rajussa huumekierteessä. Lehden mukaan huumeriippuvuus on syynä siihen, että Holmes ei voi jättää miestään Tom Cruisea. Väitteet olivat julkkistähdelle liikaa, ja nyt hän on haastanut lehden oikeuteen ja vaatii peräti 50 miljoonan dollarin vahingonkorvausia.

Julkkikset haastavat aika ajoin lehtiä oikeuteen perättömien väitteiden takia, mutta aina jutut eivät menesty. Äskettäin David Beckham haastoi oikeuteen lehden, joka väitti jalkapallotähdellä olleen suhden prostituoituun. Beckham hävisi jutun ja nyt lehti puolestaan vaatii häneltä jättikorvauksia oikeudenkäyntikuluistaan.

Katie Holmes muistetaan läpimurtoroolistaan Dawson’s Creek -teinisarjassa. Sittemmin Tom Cruisen kanssa perheen perustanut näyttelijätär on viime aikoina yrittänyt tehdä paluuta näyttelijärintamalle, mutta tähden ura ei meinaa ottaa tuulta alleen. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin Yhdysvalloissa sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.