Pikkupojat järjestivät nyrkkeilyotteluita koulun vessassa – kaikille potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Fincherin ja Brad Pittin taannoinen hittielokuva The Fight Club on aiheuttanut myöhemminkin paljon kuhinaa ja elokuvasta on otettu jopa mallia tosielämässä. Taannoin Suomessa Jari Sarasvuo perusti Fight Club -kuntoklubin. Nyt vaikutteita ovat ottaneet myös koululaiset.

Amerikkalaisen Stewart Middle School -koulun henkilökunta on nimittäin järkyttynyt saatuaan tietää, että yhdeksän sen 11- ja 12-vuotiasta oppilasta perusti elokuvan innoittamana tappelukerhon koulun vessaan. Siellä järjestettiin lukuisia jo etukäteen sovittuja ”otteluita” oppilaiden välillä.

Ottelut myös kuvattiin oppilaiden kännykkäkameroilla. Asia tuli julki, kun erään oppilaan kännykästä löytyi 15 ”otteluvideota”. Otteluihin oli määritelty säännöt ja erien kesto kellotettiin tarkasti. Yhteensä tappeluihin osallistyi 23 oppilasta. Tempauksensa seurauksena oppilaat on nyt erotettu koulusta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Q13 FOX News.