Kylie Minogue iloitsee – jo viisi vuotta ilman syöpää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva australialainen Kylie Minogue esiintyi äskettäin Helsingissä Aphrodite: Les Folies Tour -kiertuensa merkeissä. Supertähti lukeutuu niihin harvoihin artisteihin, joilla on ollut listaykkösiä neljällä vuosikymmenellä.

Kuusi vuotta sitten Kylie järkytti viihdemaailmaa ilmoittamalla sairastuneensa rintasyöpään. Leikkausten ja rajujen hoitojen myötä hän selvisi syövästä, mutta sen uusiutuminen on kuitenkin koko ajan mahdollista. Nyt Kylie voi kuitenkin iloita viittä vuottaan ilman syöpää. Supertähti kertoi asiasta faneilleen Twitter-blogissaan ja kiitti kaikkia samastaan tuesta.

Alunperin television saippuasarjan näyttelijänä kengurumaassa tähdeksi noussut Kylie Minogue on vuosien varrella saanut kovasti suitsutusta musiikkinsa lisäksi myös upeasta vartalostaan. Ei siis liene ihme, että paparazzit ovat seuranneet häntä tiiviisti jo 80-luvulta saakka. Viime keväänä julkaistu All the Lovers -musiikkivideo oli monissa maissa liian rohkea. Esimerkiksi Singapore, Malesia ja Indonesia kielsivät videon esittämisen televisiossa, koska sen koetaan olevan liian seksuaalinen.