Jerry Bruckheimerin hittisarja alkaa Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin tuottajiin lukeutuvan Jerry Bruckheimerin poliisisarja Lain varjossa, eli Dark Blue, alkaa Subilla 7. huhtikuuta. Poliisisarja sijoittuu Los Angelesiin.

Komisario Carter Shaw (Dylan McDermott) on poliisin peiteyksikön päällikkö, joka on omistanut koko elämänsä Los Angelesin alamaailman nitistämiselle. Työn vaatima kaksoiselämä on suistanut Carterin ihmissuhteet alamäkeen ja avioliiton eroon.

Kun peitetehtävissä ollut FBI:n agentti löydetään kuolleena tien varresta, epäilykset kohdistuvat Carterin alaiseen Dean Bendisiin (Logan Marshall-Green). Mies on nimittäin ollut soluttautuneena juuri siihen huumeliigaan, jota epäillään agentin murhasta.

Carterin tehtäväksi jää selvittää alaisensa mahdollinen osallisuus rikokseen. Tiimissään hänellä on juuri naimisiin mennyt Ty Curtis (Omari Hardwick), jolla on vaikeu ksia yhdistää parisuhde ja peite-elämä. Lisäksi Carter palkkaa joukkoihinsa kauniin Jaimie Allenin (Nicki Aycox), jonka menneisyys ei ole aivan sitä, mitä hän antaa ymmärtää.