Nyt puhuu Katri Helena – totuus kohusuhteesta julki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katsojien ja kriitikoiden suosikiksi muodostuneessa keskusteluohjelmassaan Hjallis Harkimo tapaa seuraavaksi laulaja Katri Helenan, joka on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa kohusuhteestaan itseään merkittävästi nuorempaan rockmanageriin. Haastattelu nähdään torstaina 10. maaliskuuta MTV3-kanavalla.

Hjalliksen kanssa -keskusteluohjelma on menestykseksi. Ohjelman keskikatsojamäärä on ollut noin puoli miljoonaa. Tähän mennessä nähdyistä haastatteluista katsotuin on ollut avausjakso, jossa Hjallis luotasi perussuomalaisten puheenjohtajan, Timo Soinin ajatusmaailmaa. Tämän keskustelun kokonaiskatsojamäärä oli lähes 600.000.

Myös Hjalliksen tulevat vieraat herättävät varmasti kiinnostusta katsojissa. Huomenna Hjallis Harkimo pääsee keskustelemaan liikemies Antti Piipon kanssa. Tämän jälkeen eli 10. maaliskuuta vieraaksi saapuu siis kansan rakastama laulaja Katri Helena.