Parkkipirkko sakotti yksijalkaista naista invapaikalle pysäköimisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harmittavan monet autoilijat pysäköivät surutta invalidipaikoille niin kaupunkien keskustoissa kuin automarkettienkin pysäköintipaikoilla. Taannoin myös povipommi Katie Price jäi kiinni tällaisesta nolosta pysäköinnistä. Aina pysäköinninvalvojatkaan eivät ole kuitenkaan aivan tehtäviensä tasalla.

Englannissa on nyt uutisoitu tapauksesta, jossa sairauseläkeläinen Sylvia Taylor pysäköi autonsa automarketin parkkialueen invalidipaikalle, kun innokas pysäköinninvalvoja saapui paikalle, Daily Mail kertoo. Hän ryhtyi kirjoittamaan autoilijalle sakkoa, koska ei uskonut että tällä oli oikeus pysäköidä kyseiselle paikalle.

Sanojensa takeeksi Taylor näytti hänelle amputoitua jalkaansa ja tekojalkaansa, mutta se ei riittänyt osoitukseksi vammautumisesta. Autoilija olisi tarvinnut myös hänelle myönnetyn kirjallisen luvan invalidipaikalle pysäköimiseksi. Jalkansa jo 16-vuotiaana menettänyt 67-vuotias Sylvia Taylor poistui lopulta paikalta noin 90 euron parkkisakko mukanaan.