Tältä Ralph Macchio näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon nousseet Karate Kid -elokuvat nostivat tuolloin tähdeksi myös monia elokuvasarjan tähtiä. Päätähti Ralph Macchio oli pitkään miljoonien pikkutyttöjen päiväuni, mutta leffasarjan loputtua hänestä ei ole juuri kuultu.

Nyt Ralph Macchio tekee kuitenkin uuden tulemisen Hollywood-tähdeksi, kun hänet on kiinnitetty mukaan huippusuosittuun Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Ohjelman uuden tuotantokauden tähdet paljastettiin eilen. Samalla julkisuuteen saatiin myös tuore valokuva entisestä tähdestä.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun jenkkiversion seuraavalla tuotantokaudella ovat Ralph Macchion lisäksi muiden muassa supermalli Petra Nemcova, ex-nyrkkeilijä Sugar Ray Leonard, näyttelijä Kirstie Alley ja Playboy-malli Kendra Wilkinson.