Sekopäisimmät tatuoinnit listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuointien suosio on kasvanut viime vuosina huimaa vauhtia samaan aikaan kun lukuisat supertähdet ovat tehneet siitä varsinaisen harrastuksen. Esimerkiksi Rihanna, Hayden Panettiere, Katy Perry, Megan Fox ja Miley Cyrus ovat ikuistaneet monenlaisia kuvia ihoonsa.

Viimeksi mainittu viihdetähti esitteli taannoin valtavan tatuoinnin kyljessään. Mitään kovin räväköitä tatuointeja julkkistähdet eivät ole uskaltaneet ottaa, mutta muilta ihmisiltä niitä löytyy senkin edestä. Nyt amerikkalainen verkosivusto on koonnut kuvagalleriaan sekopäisimpiä tatuointeja.

Osa tatuoinneista onkin jo varmasti tuttuja verkossa paljon surffaaville, mutta mukana on myös ennennäkemättömiä ”hakkauksia”. Kuten julkkismaailmassakin, näitä tatuointeja on tehty niin miehille kuin naisillekin. Olisitko sinä valmis ottamaan valtavan silmän takaraivoosi? Entä pyllistävän Bart Simpsonin napaasi?