Rocklegendan seksikäs tytär pidätettiin huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien takavuosien rocklegendojen jälkikasvu alkaa olla siinä iässä, että hekin nousevat jo viihdelehtien otsikoihin. Rocktähtien maailman seksikkäimpien tytärten listalla on menestynyt myös Rolling Stones -tähti Keith Richardsin tytär Theodora Richards.

25-vuotias Theodora on nyt joutunut ongelmiin, sillä hänet on pidätetty New Yorkissa. New York Daily News -lehden mukaan tytär jäi kiinni maalatessaan graffitia Manhattanilla sijaitsevan talon seinään. Julkkistähden tytär oli maalannut SoHon alueella olevaan taloon kirjaimet TNA.

Lisäksi hänen hallustaan löydettiin tarkastuksessa huumeita. Vielä ei ole tietoa tuleeko Theodora Richards saamaan syytteet tekosistaan. Hän oli joka tapauksessa ainoa paikalta pidätetty henkilö. Theodora on yksi Keith Richardsin neljästä lapsesta.