Virus levisi Playboy-kartanossa – syyllinen selvisi viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustajana ja johtajana julkkikseksi noussut 84-vuotias lehtimoguli Hugh Hefner kihlautui viime jouluna 24-vuotiaan povipommi Crystal Harrisin kanssa. Sittemmin hän paljasti ostavansa Playboy-yhtiön kokonaan takaisin itselleen ja poistavansa sen pörssistä.

Äskettäin lehtimoguli joutui selittelemään outoa tapausta, jossa kaksisataa Playboy Mansionin asiakasta sairastui vierailun jälkeen. Sairastuneista neljä oli ruotsalaisia miehiä. Viranomaiset tutkivat tapausta, kun Domainfest-tilaisuuden jälkeen vierailla alkoi ilmetä legioonalaistaudin oireita. Nyt tutkimuksissa on selvinnyt, että kyseessä oli juomaveden mukana levinnyt bakteeri.

Taannoin Hefner paljasti New York Times -lehden haastattelussa aloittaneensa masturboinnin vasta 18-vuotiaana. Mallikaunottaria, povipommeja ja orgioita rakastava mediamoguli paljasti kuitenkin samalla vielä suuremman yllätyksen. Hän nimittäin kertoi menettäneensä neitsyytensä vasta 22-vuotiaana, mitä hänen nykyisen maineensa perusteella lienee vaikea uskoa todeksi.