Aivoverenvuoto iski – suosikkirokkari unohti olevansa bändissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aivoissa tapahtuneilla muutoksilla voi olla joskus yllättäviä seurauksia, ja nyt tällaisesta on nyt esimerkkinä suositusta Texas-yhtyeestä tuttu rocktähti Alistair McErlaine. Hän sai nimittäin aivoverenvuodon vuonna 2009. Nyt McErlaine on paljastanut, että kohtauksen seurauksena hän unohti koko yhtyeen.

Kitaristi sai sairauskohtauksen kotonaan Lontoossa. Hengenvaarallisesta aivoverenvuodosta toivuttuaan Alistair McErlaine kärsi vakavista muistikatkoksista, eikä hän esimerkiksi tiennyt olevansa mukana suositussa rockyhtyeessä, The Scottish Sun uutisoi.

– Minua naurattaa nyt asiasta kertominen. Muistin kyllä asioita, jotka olivat tapahtuneet kun olin lapsi, mutta en muistanut Texas-yhtyettä. En edes tiennyt olevani bändissä. Silloin minulla oli kultakalamainen viiden minuutin muisti, Alistair McErlaine kertoi lehdelle.

Samalla hän oli unohtanut myös koko joukon arkipäivän astareisiin liittyviä toimintoja ja tietoja. Teho-osastolta kotihoitoon päässyt rokkari joutui olemaan seurannassa kuukausien ajan. McErlaine kertoo nyt lehdessä kuinka hän joutui opettelemaan monia asioita kokonaan alusta. Esimerkiksi hampaiden harjaus oli hänelle kohtauksen jälkeen täysin tuntematon toimenpide.