Näinkin voi pysäköidä – auto parkkitalon seinästä läpi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina keskusteltu runsaasti yksityisistä pysäköintisakoista, joiden laillisuudesta on taitettu peistä harvinaisen korkealla poliittisellakin tasolla. Kiinassa on nyt nähty tapaus, josta olisi hyvinkin voinut tulla jonkinlainen sakkorangaistus.

Chonggingissa, Kiinassa, on nimittäin nähty perin outo tilanne, jossa auto lähti kuljettajansa hallinnasta ja rysähty autotalon seinästä läpi ulos saakka. Ohikulkijoilla oli ihmettelemistä, kun puolet autosta roikkui ilmassa Nanbinin parkkitalon toisesta kerroksesta.

Tekemistä oli myöhemmin myös paikalle hälytetyillä pelastusmiehillä, sillä autoa ei ollut helppo saada vedettyä seinän läpi takaisin sisään. Kukaan ei kaikesta huolimatta loukkaantunut rytäkässä, ja auton kuljettajakin pääsi ryömimään takaoven kautta turvaan. Katso kuvat tästä.