Conan O’Brien teki rajua pilaa: Nokian kännykkä raiskasi ruotsalaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisioisäntä Conan O’Brien aloitti marraskuussa uuden ohjelmansa Yhdysvalloissa, mutta sitä ei ole kuitenkaan saatu esitettäväksi Suomeen. Tämän viikon ajan ohjelmaa voidaan kuitenkin katsoa verkon kautta täsmälähetyksenä myös Suomessa. Kyseessä onkin ollut varsinainen Suomi-teemaviikko.

Eilen Conan kertoi katsojilleen Suomen ja länsinaapurimme Ruotsin alituisesta kilpailuasemasta, ja samalla hän vitsaili asiasta varsin rankalla tavalla.

– Ruotsi on Suomen arkkivihollinen. Suomalaiset eivät voi sietää ruotsalaisia. He eivät todellakaan voi. Se on fakta. Siellä on kova kilpailu näiden kahden välillä. Nyt teemme jotain joka tekee heidät onnelliseksi. Meillä on heille yllätys; Nokia puhelin Suomesta ja Ericssonin puhelin Ruotsista vankilasellissä. Nokia alistaa Ericssonia, Conan O’Brien veisteli.

Samalla Conan O’Brien kaivoi pöytänsä alta laatikon, johon mallinnetun pienin vankilasellin betonilattialla makasi Ericssonin matkapuhelin. Sen päällä hääri ilmiselvissä puuhissa Nokian kännykkä. Suomalaisten voiteleminen ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen, sillä Conan osoitti lukinneensa kolme ruotsalaista ikonia saunaan vuorokaudeksi.

Conan OBrien Nokia EricssonKuva: Team Coco