Elisabetta Canalis rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis viettivät vuodenvaihteessa hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit olivat pariskunnan perässä, mutta Clooney on yllättäen joutunut taka-alalle.

Pariskunnan kauniimpi osapuoli on ollut harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänet nähdään kuitenkin DT-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä mallikuvissa muiden muassa erittäin paljastavissa alusvaatteissa. Katso kansikuva alta ja muut kuvat tästä linkistä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.

elisabetta canalis