Holly Madison ilman photoshopia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuu nykyisin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Viime vuoden loppupuolen Holly Madison vietti hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta sittemmin hän on aktivoitunut ja äskettäin kaunotar poseerasi ruotsalaisen vodkamerkin mainoskampanjassa. Nyt Madison on uskaltautunut poseeraamaan ilman kuvankäsittelyä Life & Style -lehden teemanumerossa, jossa monet kaunottaret myöntävät että heillä on selluliittiä. Samalla he ihmettelevät, että ”Mitä sitten?”

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.