Idolsin keskeyttänyt Martta levyttää jo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-tuotantokaudella nähtiin sunnuntaina yllättävä käänne, kun yhdeksi ohjelman ennakkosuosikeista nostettu laulajalupaus Martta Hakala päätti lopettaa kisan kesken. Staran Chaos Tube -blogitiimi tiedusteli neitokaisen tunnelmia rankan ratkaisun jälkeen.

Martta Hakala paljasti haastattelussa, että hän on kaikesta huolimatta jo levyttämässä. Hiihtoloman äänityksiä häiritsivät kuitenkin lievät terveydelliset ongelmat.

– Nyt tässä hiihtolomalla oli tarkoitus äänittää ainakin yksi uusi suomalainen coverbiisi ja sitten ehkä yksi oma biisini. Tällä hetkellä vaan esteenä se, että multa ei tällä hetkellä lähde ääntä ollenkaan, kun on joku kauhea tauti päällä. Mutta äkkiäkös se on takaisin. Pistetään hommat tulille heti kun mahdollista, Martta Hakala kertoi.

Varsinaista levytyssopimusta laulajalupauksella ei vielä ole, mutta sellainen on kuitenkin toiveissa.

– Sitten tietty aion nyt väsätä demoa mikä on jo aluillaan ja lähetellä sitä sitten vähän sinne sun tänne… Jos jostain joskus tärppäisi. Kyllä mä tavallaan teen itsekin biisejä, mutta aika ontuvaa se vielä on. Halu on tosi kova, mutta taito niiden tekemiseen on ehkä vielä vähän tahtoa huonommalla tasolla. Sanoittaminen mulle tässä se hankalampi juttu on.

Lue Martan koko haastattelu tästä.