Julkkisbloggari: ”Cheryl Cole on täydellinen nobody”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on nykyisin musiikkiuraansa tunnetuimpi X Factor -tuomarina.

Cheryl Cole lopetti taannoin pestinsä ohjelman brittiversiossa, mutta äskettäin selvisi että hän ei yllättäen pääsekään jenkkiversion tuomaristoon. Syyksi kerrottiin puheen vahva brittikorostus ja se, että häntä ei vielä tunneta Yhdysvalloissa. Nyt myös maailman suosituin bloggari Perez Hilton on ollut samaa mieltä ja krisoinut Cheryliä kovin sanoin.

– Luulen, että olisi katastrofi antaa Cherylille paikka amerikkalaisessa tuomaristossa. Kukaan täällä ei tunne häntä ja luulen, että kukaan ei ymmärtäisi hänen puhettaan, Perez Hilton kirjoittaa.

– Miksi Simon valitsisi hänet, jos hän saisi tilalle jonkun muun kuten Mariah Careyn tai Christina Aguileran? Tuomaristossa pitäisi olla kaikki diivat, eli minä, Mariah, Christina ja Simon.

Christina Aguilera ei kuitenkaan enää ole vapaana American Idol -tuomariksi, sillä hänet kiinnitettiin eilen uuden kilpailevan The Voice -ohjelman kilpailijoiden julkkisvalmentajaksi.