Mustasukkaiset fanit uhkaavat tappaa – Selena Gomezin tilanne huolestuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Nuori julkkispari vahvisti jo kuukausien ajan ilmiselvänä pidetyn seurustelun viime sunnuntaina.

Samalla miljoonien Bieber-fanien sydämet särkyivät, ja esimerkiksi Twitter täyttyi katkerien teinityttöjen vuodatuksesta. Monet ottivat idolinsa seurustelun turhan vakavasti, sillä he purkivat raivoaan esittämällä Selenalle tappouhkausia. Niitä on tullut jo yhteensä satoja. Nyt Gomezin ja Bieberin taustavoimat ovatkin aidosti huolissaan siitä että joku sydämensä särkenyt teinityttö toteuttaa uhkauksensa.

Asiantuntijat ovat nyt suositelleet pariskunnalle, että Selenan julkisia esiintymisiä kannattaisi rajoittaa. Hänen toteutettavissa esiintymisissään tulee lisäksi järjestää aikaisempaa massiivisemmat turvatoimet. Samalla asiantuntijat ovat Celebuzz-julkaisun mukaan ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole mitenkään kommentoinut tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.