Maria Guzeninan kustannuksella rajua pilaa netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kansanedustaja Maria Guzenina on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen nimissään on julkaistu verkossa varsin raju parodiasivusto. Tällä viikolla julkaistu sivusto vaikuttaa ensialkuun aivan normaalilta kampanjasivustolta, mutta tekstisisältö yllättää.

Verkkosivuston osoite www.mariaguzenina.com vaikuttaa olevan kansanedustajan aito osoite, mutta todellisuudessa oikea sivusto löytyy osoitteesta www.mariaguzenina.net. Tämänkaltainen ongelma olisi estetty jo etukäteen, mikäli kampanjatyöryhmä olisi varannut molemmat verkkotunnukset itselleen.

Parodiasivustolla esitetään kansanedustajan iskulauseiksi muiden muassa ”Olen syntynyt etuoikeutetuksi, eli olen siis arvokkaampi kuin sinä.” sekä kerrotaan kuinka Guzenina on syyllistynyt urallaan esimerkiksi liikennerikkomuksiin ja kuluttanut runsaasti kansalaisten varoja taksimatkoihinsa.

Sivulta on lisäksi useita linkkejä näitä tekoja käsitelleisiin lehtiartikkeleihin. Kansanedustaja kertoi tänään ettei hänellä ole tietoa verkkosivun tekijästä tai tekijöistä.

– Sepä onkin hyvä kysymys. Tuskin kuitenkaan kukaan amatööri on ollut asialla, koska sivut ovat ammattitaitoisesti tehdyt, Guzenina kertoi Ilta-Sanomille.