Maria-ohjelma kuohuttaa: ”Hevosen spermaa ja äidinmaitojäätelöä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen suosittu Maria! ohjelma on onnistunut aiheuttamaan runsaasti kohua kuluvan tuotantokautensa julkisuushakuisilla aihe- ja vierasvalinnoillaan. Vieraana on nähty muiden muassa naimisiin menevä Johanna Tukiainen, penistään suurentanut mies, vahvasti päihtynyt Vesa Keskinen ja realityjulkkis Henna Kalinainen.

Eilisessä lähetyksessä ohjelman emäntä Maria Veitola paljasti jo myös ensi viikon ohjelman sisältöä. Tähän mennessä omaksuttua linjaa jatketaan myös silloin. Ohjelmassa tutustutaan nimittäin henkilövieraiden lisäksi muiden muassa äidinmaitojäätelöön ja hevosenspermashotteihin.

Rintamaidosta tehty jäätelö on toki tällä hetkellä kuuma peruna myös muualla maailmassa, sillä Stara kertoi toissapäivänä kuinka Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevassa The Icecreamists -ravintolassa sitä myydään The Baby Gaga -nimisenä tuotteena. Terveysviranomaiset ovat kuitenkin keskeyttäneet myynnin siksi aikaa että tuotteen turvallisuus voidaan varmistaa. Viranomaiset pelkäävät, että jäätelön mukana leviää esimerkiksi hepatiittia.