Maria Sharapova seksikkäissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Tämä trendi johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että monet naispuolisista tennistähdistä ovat varsin näyttäviä kaunottaria.

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova on yksi näyttävimmistä tenniskaunottarista, ja hän on nyt poseerannut näyttävissä mallikuvissa. Marian kuvat nähdään Tatler-lehden venäjänkielisen numeron kannessa ja sisäsivuilla. Katso kansikuva alta ja muut kuvat tästä linkistä.

Sharapova kihlautui taannoin koripallopelaaja Sasha Vujacicin kanssa. Slovenialainen mies pelaa nykyisin Los Angeles Lakersissa. Pariskunta on seurustellut viime vuodesta alkaen. Maria sai mieheltään hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen.

maria sharapova tatler