Olivia Munn sai pörssimeklarit kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta hän on toki aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa.

Hiuksensa taannoin lyhentänyt kaunotar on nyt saanut arvokkaan kunniatehtävän avata New Yorkin pörssin pörssipäivä. Samassa tehtävässä on nähty vuosien varrella lukuisia valtiopäämiehiä, poliitikoita ja pörssiyhtiöiden johtajia, mutta harvemmin mallikaunottaria. Ei siis ihme, että Olivia Munn sai avauksellaan pörssin miesvoittoiselta henkilökunnalta valtavat aplodit.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.