Petri Nygårdin suosio jatkuu huimana – jalometallia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on niittänyt toisella tulemisellaan uskomatonta menestystä, sillä hänen hittinsä ovat soineet tiuhaan discoissa ja jopa radioaalloilla. Facebookissa miehellä on jo yli 117.000 fania, mikä on suomalaisten artistien ennnätys.

Nyt vuorossa on jalometallia. Suomen googlatuimman hahmon uusin albumi Kaikki tai ei mitään on ylittänyt kahdessa viikossa kultalevyrajan. Levy nousi suoraan julkaisuviikollaan albumilistan ykköseksi sekä piti myös kärkipaikkaa Itunesissa ja Spotifyssa.

Albumilta lohkaistu single Selvä päivä on noussut jo kulttisuosioon. Kappale on pitänyt single- ja latauslistan kärkipaikkaa julkaisustaan lähtien. Selvä päivä -musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo huikeat yli 2,5 miljoonaa kertaa ja se oli julkaisuviikollaan palvelun yksi katsotuimpia musiikkivideoita maailmanlaajuisesti.

Petri Nygård on noussut aikamme internetilmiöksi. Mies oli viime vuoden Suomen googlatuin hahmo. Keikkoja Petri tekee koko vuoden nopealla tahdilla vetäen kerta toisensa jälkeen ravintolat ja lavat täyteen innokkaita kuulijoita.