Suomen Diili-ohjelma palaa ensi syksynä – sinustako kilpailija?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Diili-ohjelmassa puhaltavat pian uudet tuulet. Bisnesmies Hjallis Harkimo etsii ensi syksyn jaksoissa kehitysjohtajaa, jonka yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on luovuus tiukkaa bisnesälyä unohtamatta.

Nyt Diilin voittaja pääsee kehittämään eteenpäin jo valmiiksi menestyvää yritystä, jonka ydinosaamista ovat urheilu-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Diili-pomo Hjallis Harkimo antaa jo pieniä vihjeitä tulevasta:

– Yllätyksiä on ehdottomasti luvassa. Nyt haen aiempaa luovempaa bisnestyyppiä projektiini. Uuden projektin myötä aion vaihtaa myös neuvonantajani.

Donald Trumpin Yhdysvalloissa isännöimän Diili-ohjelman suosittu suomalainen versio jatkuu vasta syksyllä, mutta ohjelma kuvataan hyvissä ajoin ennen sitä. Parhaillaan ohjelmaan haetaankin kilpailijoita. Haku Diilin kilpailijaksi alkaa keskiviikona 16. maaliskuuta Lisätiedot ohjelmasta ja rekrytoinnista Diilin nettisivuilla osoitteessa www.mtv3.fi/diili/.