Taylor Momsen kaupungilla ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut jo lukuisia kertoja seksikkäillä ja paljastavilla esiintymisasuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tuttu 17-vuotias teinitähti kertoi taannoin ymmärtäneensä olevansa vain  tuote.

Pretty Reckless -yhtyeen laulajanakin tunnettu Taylor kuvattiin eilen kävelemässä New Yorkiin kaduilla, mutta kuvien perusteella jotain jäi vielä puuttumaan. Hänellä ei nimittäin ollut lainkaan housuja jalassaan, vaan ainoastaan alushousut, jotka kaiken lisäksi paljastivat osan pakaroista.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.