Alexander Stubb: ”Conan O’Brien tekee hyvää duunia Suomen eteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ulkoministeri Alexander Stubb oli tänään vierailemassa Tampereen nuorkauppakamarin järjestämässä tilaisuudessa Helsingissä. Aiheena oli Libyan tilanteen sijaan Suomen brändi ja brändityöryhmä.

Maailmankuulu amerikkalainen televisiotähti Conan O’Brien on hehkuttanut Suomea ja suomalaisia jo parin vuoden ajan ohjelmissaan miljoonille katsojille. Alunperin Tarja Halosen yhdennäköisyydestä alkunsa saanut kampanjointi on paisunut hiljalleen Suomi-brändin massiiviseksi markkinoinniksi.

Tällä viikolla Conan viettää Suomi-viikkoa, jonka aikana ohjelmat ovat katsottavissa verkon kautta myös Suomessa. Samalla Conan on hehkuttanut ilta illan jälkeen Suomea ja täkäläisiä tuotteita, kuten Nokiaa ja Angry Birdsiä.

Stara tiedusteli tänään ulkoministeriltä hänen näkemystään televisiotähti Conan O’Brienin tempauksista ja niiden merkityksestä Suomi-brändille. – Conan tekee tosi hyvää duunia ja se on ilman muuta huomioitu myös meillä ulkoasianministeriössä ja matkailunedistämiskeskuksessa, Stubb kommentoi Staralle.