Britney Spears peitti hädin tuskin rintavarustuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli kolmisen vuotta sitten elämänsä allonpohjassa, kun päihdesekoilut ja hermoromandus veivät hänet sairaalahoitoon ja lopulta oikeus määräsi laulajan isänsä holhoukseen. Siitä saakka isä on hoitanut kaikki tyttärensä raha-asiat.

Nyt poptähti valmistautuu jo uuden levyn julkaisemiseen ja uuteen kiertueeseen. Uuden albumin merkeissä popkaunotar poseeraa nyt tuoren V Magazine -lehden kannessa ja sisäsivuilla Mario Testinon tyylikkäissä taidekuvissa. Neitokainen nähdään poseeraamassa muiden muassa ilman paitaa, rintavarustus vain hädin tuskin piilossa.

Viime viikolla selvisi, että Spearsin holhottava omaisuus oli kastanut vuodessa 2,8 miljoonasta lähes kymmenkertaiseksi 27,5 miljoonaan dollariin. Tulot eivät tosin olleet peräisin esimerkiksi sijoituksista, vaan Britneyn omasta työstä. Valtaosa miljoonista tuli nimittäin hänen Circus-maailmankiertueestaan, joka käväisi myös Suomessa. Omaisuutta on sijoitettu muiden muassa kiinteistöihin ja osakkeisiin. Nyt Spearsin asunnon irtaimiston arvoksi ilmoitetaan oikeuden papereissa 1,5 miljoonaa dollaria ja korujen arvoksi 264.000 dollaria.