Britney Spearsin uusi single vuoti verkkoon – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin lukeutuva poptähti Britney Spears tekee parhaillaan paluuta julkaisurintamalle, kun hänen hyvin ansaittu lomansa on päättynyt. Circus-maailmankiertueen jälkeen poppari on omien sanojensa mukaan tehnyt uransa parhaan levyn.

Nyt uuden Femme Fatale -albumin toinen singlelohkaisu on vuotanut julkisuuteen. Singlen virallinen julkaisupäivä on vasta 14. maaliskuuta poikkeuksellisesti jo tänään maailmanlaajuisesti. Kyseessä on vauhdikas discoraita nimeltään Till The World Ends, jonka Britney on tehnyt yhteistyössä Ke$han kanssa.

Uuden biisin taustavoimissa tuotantopuolella ovat toimineet tuttuun tapaan popin kultasormet Max Martin ja Dr. Luke. Femme Fatale -albumi päätyy kauppoihin 22. maaliskuuta.