Facebook-käyttäjä: Älä klikkaa tätä videolinkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook tarjoaa yli 550 miljoonan kävijänsä merkeissä myös oivallisen alustan erilaisille huijauksille. Uusia huijauksia tulee tasaisin väliajoin, ja osa niistä voi johtaa jopa rahanmenoon reaalimaailmassa.

Nyt suomalaistenkin Facebook-käyttäjien keskuudessa leviää huijauslinkki, jossa käytetään hyväksi poptähti-näyttelijä Miley Cyrusin taannoisia kohu-uutisia. Englanninkielisessä linkissä todetaan, että ”SICK! I lost all respect for Miley Cyrus when I watched this video!”.

Facebook Miley Cyrus

Liikkeellä on myös toinen hieman samankaltainen huijauslinkki ”I lost all respect for Emma Watson when I seen this video! Outrageous!” Molemmat linkit ovat huijauksia ja niiden klikkaamisen jälkeen voi tulla epähuomiossa antaneeksi luvan huijauksen levittämiseen edelleen kavereilleen omalla Facebook-seinällään.