Holly Madison: ”Rakastan peppuani selluliitteineen päivineen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuu nykyisin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Kerroimme eilen kuinka Madison on uskaltautunut parin kollegansa kanssa poseeraamaan ilman kuvankäsittelyä Life & Style -lehden teemanumerossa, jossa kaunottaret myöntävät että heillä on selluliittiä. Lehden haastattelussa Holly kertoo kulissien takaisesta elämästään ja myöntää ettei jaksa tarkkailla elopainoaan.

– Muutettuani Las Vegasiin asuin vuosia Planet Hollywoodin sviitissä. Tilasin koko ajan ruokaa huonepalvelusta. Ranskalaiset perunat ovat suosikkini. Rakastan ruokaa aivan liikaa, jotta voisin aloittaa dieetin. Minulla on aina ollut peppua, ja haluan pitää sen selluliitteineen päivineen. En ole täydellinen, mutta pidän kurveistani, Holly Madison kertoi Life & Style -lehdelle.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.