Jessie J ihastui Rihannaan: ”Hän on kuuma!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittilaulaja Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, yllätti viime viikolla astumalla kaapista. Hän vahvisti olevansa biseksuaali. Päätös lopetti viikkokausia velloneet huhut hänen suuntautumisestaan.

Rihannan exän Chris Brownin kanssa taannoin kiertueella ollut Jessie J on aiemmin kieltäytynyt kommentoimasta mitenkään yksityiselämäänsä ja seksuaalisuuttaan. Nyt Jessie on ilmoittanut myös olevansa ihastunut Brownin exään, Rihannaan. Jessie J. kertoi asiasta The Sun -lehden haastattelussa.

– Hän on tyyli-ikonini. Minä rakastan hänen hiuksiaan. Tapasin Rihannan Brit-gaalassa ja hän kysyi haluanko vaihtaa hänen kanssaan asuja. Hän on kuuma! Jessie hehkutti.

Jessie J:n singlet soivat tiuhaan radioaalloilla ja hänen singlensä Price Tag oli viime viikolla brittilistan ykkösenä. Do It Like A Dude -musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.